15 Φεβρουάριος 2011 Εγκατάσταση Wireless Hotspot σε ξενοδοχείο
Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού ασύρματης κάλυψης για το 70% των χώρων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Alkyon Hotel & Resort.
Χάρη στον εξοπλισμό ασύρματης δικτύωσης της Aruba Networks, το ξενοδοχείο πλέον παρέχει ασύρματη πρόσβαση στο Internet στους χώρους αυτούς (που περιλαμβάνει όλους τους κοινόχρηστους χώρους καθώς και την πλειοψηφία των δωματίων) κάνοντας χρήση των πλέον εξελιγμένων και ευρέως χρησιμοποιούμενων τεχνολογιών 802.11b/g/n .
Η υποδομή είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να εξυπηρετήσει ειδικές ανάγκες, όπως για παράδειγμα συνέδρια και άλλες επαγγελματικές χρήσεις, με τη δημιουργία αποκλειστικών κρυπτογραφημένων ασύρματων εικονικών δικτύων και με διασύνδεση με τα τοπικά εσωτερικά εταιρικά δίκτυα των πελατών.

Πνευματικά δικαιώματα © 2009 - 2012 Modulus S.A. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.