Ανακοινώσεις εταιρίας

Διαβάστε όλα τα νέα της εταιρίας

cover.page_title

Τελευταία Νέα

Social Meeting GRNOG

Η Modulus Στηρίζει Το Greek Network Operators Group

Τι είναι το GRNOG;

To GRNOG (Greek Network Operators Group) αποτελεί μία “ανοιχτή κοινότητα” επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την παροχή και τη λειτουργία των Ελληνικών Υπηρεσιών Διαδικτύου, δικτύων και υποδομών.

Το Group έχει ως αποστολή του, τη δημιουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη μίας κοινότητας επαγγελματιών με κοινά …

Διαβάστε περρισότερα
data centre

Η modulus εκσυγχρονίζει το δίκτυο της με Arista Networks σε συνεργασία με την GCC Hellas

Στο πλαίσιο της πολιτικής διαρκούς αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, η modulus ΑΕ προχώρησε σε αντικατάσταση του συνόλου της δικτυακής της υποδομής στα σημεία που έχει φυσική παρουσία.

Σε πλήρη συνεργασία με την GCC HELLAS, αντιπρόσωπο της Arista Networks στην Ελλάδα και Κύπρο, υλοποιήθηκε η πρώτη εγκατάσταση της …

Διαβάστε περρισότερα
white de-cix (7).png

Η διασύνδεση της modulus με τα κορυφαία internet exhanges, SEECIX & DE-CIX

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2021. Μεγάλη κίνηση εξωστρέφειας αποτελεί η διασύνδεση της modulus με δύο νέα Internet Exchanges, το DE-CIX στη Φρανκφούρτη, το κεντρικότερο internet exchange παγκοσμίως, και το SEECIX στην Αθήνα, ένα νέο ψηφιακό κόμβο powered by DE-CIX, για την περιοχή ΝΑ Ευρώπης & Βαλκανίων.

Μέσω αυτής της διασύνδεσης με …

Διαβάστε περρισότερα
announcement5.png

Το softphone app της modulus είναι πλέον διαθέσιμο!

Κύριος μας στόχος ως εταιρία είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας στους συνδρομητές μας και για αυτό και η δημιουργία του δικού μας softphone app ήταν βασική μας προτεραιότητα το τελευταίο διάστημα.

Πλέον οι συνδρομητές μας μπορούν να χρησιμοποιούν απευθείας τo modulus VoIP SoftPhone app εντελώς δωρεάν …

Διαβάστε περρισότερα
3cx_modulus_certified.2e16d0ba.fill-1920x640-c100.jpg

H modulus πρώτος πιστοποιημένος ελληνικός πάροχος τηλεφωνίας για τo 3CX

Αφοσιωμένοι στη διαρκή προσπάθεια για την παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων υπηρεσιών, η modulus ανακοινώνει την πιστοποίηση της ως Certified Provider για την πλατφόρμα 3CX.

Η modulus είναι ο πρώτος πάροχος τηλεφωνίας στην Ελλάδα που πιστοποιείται από την 3CX για τη διαλειτουργικότητα των υπηρεσιών SIP Trunking που παρέχει με τα …

Διαβάστε περρισότερα
Abstract Curves

H modulus χορηγός της Hoteltech 2020

Η modulus Α.Ε. συμμετέχει ως χορηγός του 4ου συνεδρίου HotelTech και σας προσκαλεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

H modulus στο πλαίσιο της 2ης ενότητας του συνεδρίου  "Τηλεπικοινωνίες - Smart Hotel - The Digital Era" θα παρουσιάσει τη λύση του εικονικού τηλ. …

Διαβάστε περρισότερα