Κύριος μας στόχος ως εταιρία είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας στους συνδρομητές μας και για αυτό και η δημιουργία του δικού μας softphone app ήταν βασική μας προτεραιότητα το τελευταίο διάστημα.

Πλέον οι συνδρομητές μας μπορούν να χρησιμοποιούν απευθείας τo modulus VoIP SoftPhone app εντελώς δωρεάν για την πραγματοποίηση των VoIP κλήσεων τους κατεβάζοντας το εύκολα και γρήγορα από το Google Play ή το App Store.

softphone_banner_fb.png

Τι προσφέρει το modulus VoIP SoftPhone app;

To modulus VoIP SoftPhone app προσφέρει νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά στους συνδρομητές μας, πλήρη συμβατότητα με τις υπηρεσίες μας, πολύ πιο εύκολη και γρήγορη διαδικασία set-up σε σχέση με άλλα third-party apps, δωρεάν τεχνική υποστήριξη και μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία VoIP τηλεφωνίας.

  • Live παρακολούθηση υπόλοιπου

Η διασύνδεση του modulus softphone app με τις modulus υπηρεσίες προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης του υπολοίπου live μέσω του app. Η δυνατότητα αυτή δεν είναι δυνατή στην περίπτωση που κάποιος συνδρομητής των υπηρεσιών μας χρησιμοποιεί ένα άλλο third-party softphone app.

  • Ευκολότερο set-up χωρίς παραμετροποίηση

Στην περίπτωση ενός third-party softphone app πρέπει να ακολουθηθεί μια χρονοβόρα διαδικασία παραμετροποίησης η οποία με το modulus app παραλείπεται τελείως.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι συνδρομητές της modulus είναι να κατεβάσουν το app από το Google Play για Αndroid ή το App Store για iOS (εντελώς δωρεάν) και να χρησιμοποιήσουν τα credentials που τους έχουν δοθεί ήδη για τους VoIP αριθμούς τους.

  • Εύκολη διαδικασία εκτροπής

Οι χρήστες του modulus VoIP SoftPhone app μπορούν να ενεργοποιήσουν την εκτροπή κλήσεων σε οποιοδήποτε αριθμό επιθυμούν πάρα πολύ εύκολα μέσω των ρυθμίσεων.

  • Ηχογράφηση Κλήσεων

Το modulus softphone app προσφέρει την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων.

  • Συνεχείς βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά

Στο modulus softphone app θα υπάρχουν συνεχή updates, βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι παρακάτω δυνατότητες:

Access στο my.modulus.gr μέσω του app
Live παρακολούθηση του κόστους της κάθε κλήσης

  • Συμβατότητα με τις υπηρεσίες της modulus

Υπάρχει πλήρης συμβατότητα του modulus VoIP SoftPhone app με τις υπηρεσίες της modulus και έτσι όσοι συνδρομητές μας το χρησιμοποιούν διασφαλίζουν ότι το softphone app που χρησιμοποιούν θα είναι πάντα πλήρως συμβατό με τις υπηρεσίες μας.

  • Τεχνική Υποστήριξη

Οι συνδρομητές της modulus μπορούν να επικοινωνούν με τη modulus για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα έχουν με το softphone app μας.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το app;

Για την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του app σε Android μπορείτε να βρείτε παραπάνω οδηγίες εδώ.

Για την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του app σε iOS μπορείτε να βρείτε παραπάνω οδηγίες εδώ.