Λύσεις για επαγγελματίες που ταξιδεύουν ή εργάζονται στο εξωτερικό

Ο διασυνοριακός σας συνεργάτης

self.image.title

Ίδια λειτουργία παντού

Όταν μία συσκευή ρυθμιστεί για χρήση με τις υπηρεσίες τηλεφωνίας της modulus, τότε ο τρόπος λειτουργίας της δεν αλλάζει όταν μετακινήστε μεταξύ σπιτιού και γραφείου, ή μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού.

Οι συνεργάτες σας εξακολουθούν να σας καλούν στον σταθερό σας αριθμό και οι συνάδελφοι στον αριθμό του εσωτερικού σας. Κανείς δεν θα γνωρίζει ότι εσείς απαντάτε από άλλη χώρα, εκτός φυσικά κι αν τους το πείτε!

modulus five digits help center number

Καλέστε μας για να σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τη γεωγραφική απελευθέρωση που προσφέρει η modulus!

Χωρίς χρεώσεις roaming!

Συνδεθείτε σε WiFi στη χώρα προορισμού σας και πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω ειδικής εφαρμογής στο smartphone ή το tablet σας προς οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε, με χρεώσεις σαν να καλούσατε από το γραφείο σας!

Για μεγαλύτερη ευκολία, πάρτε μαζί σας την επιτραπέζια τηλεφωνική συσκευή του γραφείου σας, και συνδέστε τη στην θύρα Ethernet του δωματίου σας. Εφόσον το ξενοδοχείο προσφέρει πρόσβαση στο Internet, η συσκευή θα λειτουργεί ακριβώς όπως και στο γραφείο σας, και ως προς τη λήψη αλλά και ως προς την πραγματοποίηση κλήσεων!

self.image.title
self.image.title

Ασύγκριτα χαμηλές χρεώσεις για το εξωτερικό!

Αν πρέπει να καλείτε συνεργάτες σας που ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε τηλεφωνικό αριθμό της χώρας προορισμού τους (π.χ. σε περίπτωση που ο συνεργάτης δεν διαθέτει πρόσβαση στο Internet), δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε!
Οι χρεώσεις της υπηρεσίας τηλεφωνίας modulus είναι εξαιρετικά χαμηλές ακόμα και για προορισμούς του εξωτερικού: για παράδειγμα, όλα τα σταθερά της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρεώνονται όσο και τα εθνικά σταθερά!


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

VoIP

Υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω Internet για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Δείτε περισσότερα

vPBX

Υπηρεσίες εικονικού τηλεφωνικού κέντρου μέσω Internet

Δείτε περισσότερα

Δείτε όλες τις modulus υπηρεσίες για χρήση όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Άμεση επικοινωνία με εκπρόσωπό μας