Καταγραφή γραμμών ISDN PRI

Ηχογραφήστε τις συνομιλίες για διασφάλιση ποιότητας και συμμόρφωση με ρυθμιστικές απαιτήσεις

self.image.title

Ολοκληρωμένη λύση καταγραφής τηλεφωνικών συνομιλιών

Το modulus modREC είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν παθητικής καταγραφής συνομιλιών για γραμμές ISDN PRI. Η τεχνική της παθητικής καταγραφής σημαίνει ότι το καταγραφικό δεν παρεμβάλλεται μεταξύ των άκρων που συνομιλούν, αλλά απλώς λαμβάνει αντίγραφα του ήχου που μεταδίδεται μέσω των τηλεφωνικών κυκλωμάτων. Με αυτόν τον τρόπο η ποιότητα της επικοινωνίας παραμένει αμετάβλητη, ενώ το τηλεφωνικό σας κέντρο εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση αστοχίας του καταγραφικού ή απενεργοποίησής του για λόγους προγραμματισμένης συντήρησης.

modulus modREC

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας την παρουσίαση του προϊόντος modulus modREC

self.image.title

Κωδικοποίηση και επεξεργασία του ήχου

Ο ήχος συμπιέζεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση μίας συνομιλίας ώστε η συσκευή να μπορεί να διατηρήσει περισσότερες καταγραφές για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Επιπρόσθετα, είναι δυνατή η αποθήκευση του ήχου που λαμβάνεται από τα δύο άκρα που συνομιλούν σε διαφορετικά αρχεία για κάθε άκρο, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να διακρίνετε το περιεχόμενο μιας συνομιλίας, ακόμα και όταν οι συνομιλητές φωνασκούν ή μιλούν ταυτόχρονα.

Εξοπλισμός Υψηλής Αξιοπιστίας

Το προϊόν βασίζεται σε υλικό κορυφαίων κατασκευαστών και διαθέτει όλες τις απαραίτητες διατάξεις που διασφαλίζουν την υψηλή διαθεσιμότητα της λειτουργίας του.

self.image.title
modulus five digits help center number

Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε τις όποιες ιδιαιτερότητες της εφαρμογής σας!

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Άμεση επικοινωνία με εκπρόσωπό μας