Λύσεις για μείωση του κόστους

Δείτε πώς οι καινοτομικές υπηρεσίες της modulus μπορούν να περιορίσουν δραστικά τα έξοδά σας

self.image.title

Χωρίς αγορά εξοπλισμού!

Με την υπηρεσία εικονικού τηλεφωνικού κέντρου της modulus όχι μόνο δεν επιβαρύνεστε με το κόστος αγοράς συσκευής τηλεφωνικού κέντρου, αλλά απαλλάσσεστε και από το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του εξοπλισμού αυτού!

modulus five digits help center number

Καλέστε μας τώρα για μία εκτίμηση της εξοικονόμησης που θα επιτύχετε μεταβαίνοντας σε υπηρεσίες modulus!

self.image.title

Δίκαιες χρεώσεις!

Αν λαμβάνετε υπηρεσίες double play από κάποιον πάροχο τηλεφωνίας, το πιθανότερο είναι ότι καλείστε να καταβάλλετε ένα πάγιο για "απεριόριστες" κλήσεις ανεξάρτητα από το αν κάνετε χρήση της τηλεφωνικής γραμμής ή όχι. Επιπλέον, οι χρεώσεις μετά την υπέρβαση του όποιου χρόνου ομιλίας έχουν τα πακέτα double play είναι συχνά υπερβολικές.

Με την τηλεφωνία modulus χρεώνεστε μόνο για την ώρα που χρησιμοποιήσατε το τηλέφωνό σας, ενώ ο τρόπος υπολογισμού του κόστους των κλήσεων είναι με βήμα δευτερολέπτου, χωρίς επιβολή ελάχιστης διάρκειας κλήσης.

Καταργήστε τα πάγια!

Αν χρειάζεστε πολλές τηλεφωνικές γραμμές ώστε να έχετε ισάριθμες ταυτόχρονες συνομιλίες με συνεργάτες ή πελάτες σας, το πιο πιθανό είναι να πληρώνετε πάγια για κάθε μία από αυτές. Μεταφέροντας τους αριθμούς σας στο δίκτυο της modulus, διατηρείτε τη χωρητικότητα των γραμμών σας, ενώ, παράλληλα, καταργείτε όλες τις συνδέσεις και τα πάγιά τους. Όλες οι κλήσεις σας θα εξυπηρετούνται πλέον μέσω μίας και μόνο σύνδεσης με το Internet.

self.image.title
self.image.title

Δωρεάν ενδοεπικοινωνία!

Με την υπηρεσία εικονικού τηλεφωνικού κέντρου modulus vPBX μιλάτε χωρίς χρέωση όχι μόνο για τις κλήσεις μεταξύ των υποκαταστημάτων σας, αλλά και με συνεργάτες που βρίσκονται εκτός γραφείου και έχουν απλώς εγκαταστήσει το κατάλληλο λογισμικό τηλεφωνίας VoIP στο smartphone ή στο tablet τους.

Επιπρόσθετα, η επικοινωνία μεταξύ συνδρομητών της modulus είναι εντελώς δωρεάν!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

VoIP

Υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω Internet για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Δείτε περισσότερα

vPBX

Υπηρεσίες εικονικού τηλεφωνικού κέντρου μέσω Internet

Δείτε περισσότερα

Δείτε όλες τις modulus υπηρεσίες για περιορισμό του κόστους επικοινωνίας

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Άμεση επικοινωνία με εκπρόσωπό μας