• Λύσεις / Ανά Ανάγκη / Διεθνής Εταιρική Παρουσία

  Διεθνής Εταιρική Παρουσία

  Σε ένα πλήρως παγκοσμιοποιημένο και υπερσυνδεδεμένο περιβάλλον, η μετατροπή της εταιρικής σου επικοινωνίας σε μέσο ενίσχυσης της διεθνούς εταιρικής παρουσίας, αποτελεί στρατηγική επιλογή. Αναβάθμισε τη «φωνή της επιχείρησής σου» παγκοσμίως, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και εξαλείφοντας τους περιορισμούς της παραδοσιακής τηλεφωνίας.

  εταιρικη_προβολη_modulus

VoIP Τηλεφωνία & Cloud Τηλ. Κέντρο (vPBX)

Web – Based Εταιρική Επικοινωνία

Η VoIP τηλεφωνία παρέχει στην επιχείρησή σου την απαραίτητη εξωστρέφεια για μία πραγματικά διεθνή εταιρική παρουσία.

 

Οι εργαζόμενοι σου, έχουν πλέον τη δυνατότητα να διαχειρίζονται κλήσεις από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συμβατής συσκευής, μετατρέποντας την εταιρική σου επικοινωνία σε ένα εργαλείο διεθνούς προβολής και ανάπτυξης. Επιπλέον, ο συνδυασμός της υπηρεσίας VoIP τηλεφωνίας με την υπηρεσία cloud τηλεφωνικού κέντρου (vPBX), εγγυάται να εμπλουτίσει την επικοινωνία της επιχείρησης σου με προηγμένες λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου.

 

b2b_τηλεπικοινωνίες_modulus

Οικειότητα σε διεθνές επίπεδο

Διεθνείς & Toll-Free Αριθμοί Τηλεφώνου

Δραστηριοποιείσαι επιχειρηματικά σε πολλές χώρες; Οι πελάτες σου βρίσκονται σε όλο τον κόσμο; Έχεις γραφεία, συνεργάτες ή υπαλλήλους στο εξωτερικό; Εάν κάτι από τα παραπάνω ισχύει για την εταιρεία σου, η modulus έχει τη λύση.

 

Με μια λίστα διεθνών αριθμών τηλεφώνου από 65+ χώρες και toll-free αριθμούς (αριθμούς ατελούς χρέωσης) από 30+ χώρες, η modulus προσφέρει τη δυνατότητα για μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία. Η χρήση διεθνών αριθμών τηλεφώνου μπορεί να βελτιώσει τη διαδικασία της εισερχόμενης και εξερχόμενης επικοινωνίας σου. Οι πελάτες και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη της επιχείρησής θα είναι περισσότερο πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν ή να λάβουν μια κλήση από έναν οικείο αριθμό τηλεφώνου, σε σχέση με έναν άγνωστο σε αυτούς αριθμό του εξωτερικού.

modulus_international_toll_free_nummbers

Οικονομία

Ανταγωνιστικές Χρεώσεις Διεθνών Κλήσεων

Επωφελήσου από το πλάνο αριθμοδότησης της modulus και προμήθευσε την επιχείρησή σου με διεθνείς ή/και toll-free αριθμούς.

 

Ενίσχυσε την εταιρική σου ταυτότητα διεθνώς και αύξησε τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών/υποψήφιων πελατών σου, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με την επιχείρησή σου με προσιτές χρεώσεις κλήσεων ή ακόμα και με μηδενικό κόστος.

φθηνές_διεθνείς_κλήσεις_modulus

“Εργαλειοθήκη” Παγκόσμιας Προβολής

Διάλεξε τη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και ανάπτυξε τη VoIP-based διεθνή εταιρική παρουσία της επιχείρησής σου.

 • voip_τηλεφωνια_modulus

  VoIP Τηλεφωνία

  Απόκτησε πρόσβαση στην εταιρική σου επικοινωνία από όπου και εάν βρίσκεσαι.

 • Virtual_PBX_by_modulus

  vPBX

  To cloud τηλεφωνικό κέντρο για την επιχείρησή σου.

 • modulus_integration_with_teams

  MS Teams

  VoIP τηλεφωνία & όλες οι λειτουργίες του Teams προσβάσιμες από ένα σημείο.

ερωτήσεις

Έχεις απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας & ένα μέλος της ομάδας μας, θα χαρεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σου.

Aς Μιλήσουμε
Φόρμα Επικοινωνίας
espa