• Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

    Συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο αύριο

    εταιρικη_κοινωνικη_ευθυνη_modulus

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η αποστολή μας

Στη modulus προσπαθούμε να μένουμε ενεργοί και με αντανακλαστικά στις ανάγκες της κοινωνίας. Εστιάζουμε πάντα σφαιρικά στα προβλήματα γι’ αυτό και θέλουμε οι δράσεις μας να αφορούν τους ανθρώπους, το περιβάλλον αλλά και τα ζώα. Θέλουμε σαν εταιρεία να συμβάλλουμε και εμείς με τη σειρά μας στο πολύτιμο έργο που παράγουν άνθρωποι και οργανώσεις με όραμα που στοχεύει σε ένα καλύτερο αύριο.

Υποστηρίζουμε τη νέα γενιά

κοινωνικη_ευθυνη_modulus_για_τα _παιδια

Κιβωτός του Κόσμου

Η Κιβωτός του Κόσμου δίνει καθημερινό αγώνα για τη φροντίδα της μητέρας και του παιδιού, παρέχοντάς τους ψυχολογική και νομική υποστήριξη, ιατρικοφαρμακευτική περίθαλψη, τρόφιμα και ένδυση. Έχουμε διαθέσει ένα δωρεάν τηλεφωνικό κέντρο, 10 αριθμούς τηλεφώνου και 10 VoIP τηλεφωνικές συσκευές.

κιβωτος_του_κοσμου_modulus

ΕΛΕΠΑΠ

Η αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ είναι να παρέχουν σε κάθε παιδί με αναπηρία και στην οικογένειά του, δια βίου στήριξη, από την βρεφική ηλικία έως και την ενήλικη ζωή. Το όραμα τους είναι κάθε παιδί με αναπηρία στην Ελλάδα να έχει την περίθαλψη που χρειάζεται. Έχουμε παραχωρίσει 2 τηλεφωνικούς αριθμούς και τηλεφωνικό κέντρο.

κοινωνικη_ευθυνη_modulus

Ομάδα Κοινωνικών Ανισοτήτων και Περιβάλλοντος της Βουλής των Εφήβων

Η Βουλή των Εφήβων είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει η Βουλή των Ελλήνων. Συγκροτούνται ομάδες που εργάζονται σε ένα θέμα που στο επίκεντρο τίθενται ζητήματα δημοκρατίας και δικαιωμάτων που αφορούν τη σχολική ζωή, την τοπική κοινότητα και την κοινωνία. Έχουμε διαθέσει έναν αριθμό τηλεφώνου και 10 κανάλια φωνής.

modulus_βουλη_εφηβων_κοινωνικη_ευθυνη

Δείχνουμε ενσυναίσθηση
για τις τρέχουσες ανάγκες

δρασεις_κοινωνικης_ευθυνης_modulus

Γραμμή Ζωής

Η Γραμμή Ζωής είναι Μη Κερδοσκοπικός Εθελοντικός Οργανισμός με κύριο στόχο την εξασφάλιση ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (65+). Έχουμε παραχωρίσει τους σύντομους κωδικούς 1065 (Εθνική τηλεφωνική γραμμή για ηλικιωμένους) & 116123 (Ευρωπαϊκή γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Ενηλίκων), καθώς και 100 διαδοχικούς γεωγραφικούς αριθμούς άνευ παγίου, από το δίκτυο της modulus.

γραμμη_ζωης_modulus

ARTεμείς

Η ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ είναι ένα «μαγαζί» που δίνει ζωή και εργασία σε ενήλικες ΑμεΑ. Οι εργαζόμενοι, εκφράζονται μέσα από μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, αλλά και αξιοποιούν τις ικανότητές τους σε όλων των ειδών τις εργασιακές θέσεις! Έχουμε παραχωρίσει το ετήσιο τέλος χρήσης του αριθμού 2107233819.

κοινωνικη_ευθυνη_modulus

The Happy Act

Το The Happy Act στοχεύει στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ατόμων στο φάσμα του Αυτισμού και πραγματοποιεί δράσεις για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εξυπηρέτησης για τα άτομα με αναπηρία και σε πολιτισμική αλλαγή προς μια περισσότερο προσβάσιμη κοινωνία. Έχουμε παραχωρίσει 2 τηλεφωνικούς αριθμούς και την υπηρεσία του τηλεφωνικού κέντρου.

κοινωνικη_ευθυνη_modulus

Επενδύουμε στη βιωσιμότητα

του πλανήτη μας

modulus_περιβαλλοντικη_ευθυνη

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Οι εθελοντές πυροσβέστες επεμβαίνουν μαζί με τους επαγγελματίες πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία ατυχήματα, πλημμύρες και σεισμούς. Έχουμε παραχωρίσει το ετήσιο τέλος χρήσης των αριθμών 2102204195 & 2102204199 καθώς και την υπηρεσία vPBX Starter.

modulus_πυροσβεστικο_σωμα

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Ροδόπης

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση Έρευνας και Διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετέχουν εθελοντικά σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μαζικών καταστροφών. Στο παράρτημα της Ροδόπης έχουμε παραχωρίσει δωρεάν το σταθερό τηλεφωνικό αριθμό που καλύπτει τη γραμματεία αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες της ομάδας.

ελληνκη_ομαδα_διασωσης_modulus

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ)

Ο Oδηγισμός είναι μία παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους. Έχουμε παραχωρίσει 7 γεωγραφικούς αριθμούς και τηλεφωνικό κέντρο με 9 θέσεις εργασίας.

ελληνικος_οδηγισμος_modulus