• Εταιρική Ταυτότητα

  Your Voice, Our Connection.

  modulus_η_ιστορια_μας

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία της modulus

Η modulus ιδρύθηκε το 2007 από ανθρώπους γεμάτους με πάθος για την τεχνολογία.

 

Αν και στα πρώτα βήματα μας, δραστηριοποιηθήκαμε στον χώρο των δικτύων υπολογιστών και τους αυτοματισμούς, μόλις μπήκαμε στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αντιληφθήκαμε ότι πλέον δεν υπήρχε επιστροφή.

 

Θεωρήσαμε ότι ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είχε ακόμα πολλές δυνατότητες εξέλιξης. Θέσαμε λοιπόν ως κυρίαρχο στόχο, να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία τηλεφωνίας, απαλλαγμένη από τους περιορισμούς της συμβατικής σταθερής τηλεφωνίας. Και το πετύχαμε!

 

Μετά από 10 και πλέον χρόνια εμπειρίας, συνεχίζουμε να ακολουθούμε μια διαρκώς ανοδική πορεία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών επόμενης γενιάς και νιώθουμε περήφανοι που είμαστε ο Νο1 Πάροχος Τηλεφωνίας VoIP στην Ελλάδα.

 • Το όραμά μας

  Το όραμά μας

  Το όραμα μας είναι η ανάπτυξη και η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, προσφέροντας άρτιες λύσεις στους συνδρομητές μας. Για να το επιτύχουμε, έχουμε διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη και φυσικά η πελατοκεντρική μας προσέγγιση.

  modulus_οραμα
 • Η αποστολή μας

  Η αποστολή μας

  Επιδιώκουμε η ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας να συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των πελατών μας. Γι’ αυτό η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τεχνικά άρτιες και καινοτόμες λύσεις που συνεισφέρουν στη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων και προσαρμόζονται άμεσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

  εταιρικη_αποστολη_modulus
 • Οι αξίες μας

  Οι αξίες μας

  • ισσοροπια_ζωης_εργασιας_modulus

   Σεβασμός

   Είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας και μέσα από αυτή τη διαδικασία φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να εξελισσόμαστε.

  • modulus_διαφανεια_αξιοπιστια

   Ακεραιότητα & Ειλικρίνεια

   Έχουμε ξεκάθαρους στόχους, πολιτικές και όρους, τους οποίους φροντίζουμε να επικοινωνούμε με άμεσο και ανοιχτό τρόπο. Λειτουργούμε με ήθος και διαφάνεια σε ό,τι κάνουμε καθώς θεωρούμε, ότι η εμπιστοσύνη καλλιεργείται με την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα.

  • modulus_πελατοκεντρικη_προσσεγγιση

   Πελατοκεντρική προσέγγιση

   Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας! Έχουμε θεμελιώσει μια πελατοκεντρική προσέγγιση, καθώς είναι πάντα προτεραιότητά μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. Θέλουμε να αποτελούμε πρότυπο για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, στο επίπεδο της εξυπηρέτησης, χτίζοντας ποιοτικές και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

  • modulus_κουλτούρα_ομαδικοτητας

   Πρωτοβουλία & Ομαδικότητα

   Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να δημιουργούν, να τολμούν και να αναπτύσσονται μέσα από την εργασία τους, παρέχοντας ένα υψηλής ποιότητας εργασιακό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις. Ενισχύουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την κουλτούρα της modulus, βασιζόμενοι σε κοινούς στόχους, ομαδικό πνεύμα και δίνοντας χώρο σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες.

Η modulus σε αριθμούς

30K

Ενεργοί τηλεφωνικοί αριθμοί


Εξυπηρετούμε πολυάριθμες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.  ~40 συνάδελφοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν κάθε πιθανή ανάγκη. Καλύπτουμε περισσότερες από 80 ελληνικές πόλεις με αριθμοδότηση. Παρέχουμε τηλεφωνικούς αριθμούς σε περισσότερες από 60 χώρες. Παρέχουμε και υποστηρίζουμε 1800+ τηλεφωνικά κέντρα συνδρομητών μας.

 • Χώρες

  Παρέχουμε αριθμοδότηση σε

  60+
 • Πελάτες

  Σύνολο

  12K+
 • VoIP PBX

  Phone Systems set-up

  1,8K+
 • Χρόνια

  Εμπειρίας

  15
 • taxiplon_logo sky_express_logo shopflix_logo costa_navarino_logo gastrade_logo courier_center_logo celestino_logo axa_logo xrisos_odigos_logo xrisi_eykairia_logo thes_gala_logo spitogatos_logo simply_burgers_logo metro_thessalonikis_logo intersalonica_logo evropaiki_pisti_logo ekpaideytiria_geitona_logo cosmos_sport_logo akis_petretzikis_logo aig_logo

Πως το κάνουμε

Τα υλικά της επιτυχημένης συνταγής μας

Προηγμένες τεχνολογίες, IT υποδομές υψηλών προδιαγραφών, άκρως εξειδικευμένο προσωπικό και εστίαση στην ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση.

 • modulus_τεχνολογια_αιχμης

  Προηγμένη τεχνολογία

  Αξιοποιούμε τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τηλεφωνίας που δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

 • modulus_αξιοπιστες_υποδομες

  Αξιόπιστες υποδομές

  Διαθέτουμε ιδιόκτητες υποδομές εφεδρικών συστημάτων στην Ελλάδα και είμαστε ομότιμοι στο δίκτυο διασύνδεσης GR-IX, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να διασφαλίζουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

 • modulus_εξειδικευμενο_προσωπικο

  Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Οι άνθρωποι μας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένοι στην τεχνολογία VoIP και δε σταματούν ποτέ να εξελίσσονται.

 • modulus_εγασιακη_κουλτουρα

  Η κουλτούρα μας

  Η χαλαρή αλλά και επαγγελματική μας κουλτούρα είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία. Οι εργαζόμενοι της modulus αισθάνονται ικανοποιημένοι και ελεύθεροι να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό και κατά συνέπεια αποδίδουν τα μέγιστα.

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Μάθε για την κουλτούρα της modulus και για τις θέσεις εργασίας και κάνε την αίτηση σου.

Θέσεις Εργασίας

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμοί των τελευταίων ετών

espa