• Λύσεις/ VoIP PBXs / FreePBX

  FreePBX

  FreePBX σημαίνει απόλυτη ελευθερία στην ανάπτυξη ενός τηλεφωνικού συστήματος. Προσαρμοστικότητα & επεκτασιμότητα, είναι τα “key elements”, που μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε την πλατφόρμα επικοινωνίας για το παρόν και το μέλλον της επιχείρησης σου.

  ενοποιημενη_πλατφορμα_freepbx

Τι Είναι Το FreePBΧ ;

Το FreePBX είναι το γραφικό περιβάλλον (GUI), ανοιχτού κώδικα, που διευκολύνει την ανάπτυξη ενός εταιρικού τηλεφωνικού συστήματος IP-PBX, βασισμένο σε Asterisk. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του FreePBX πηγάζει από την παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών, που συνεχώς αναπτύσσει νέα χαρακτηριστικά και παρέχει την απαραίτητη συμβατότητα, ώστε να υπερκαλύπτει τις εταιρικές ανάγκες/προσδοκίες σε σχέση με τα τηλεφωνικά κέντρα.

VoIP & FreePBX

Διαμόρφωσε την εταιρική πλατφόρμα επικοινωνίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου  & ταυτόχρονα μείωσε το κόστος της τηλεφωνίας.

VoIP Τηλεφωνία

Πλεονεκτήματα

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Το FreePBX υποστηρίζεται από τη Sangoma, την κορυφαία Communications as a Service (CaaS) εταιρεία παγκοσμίως. Οι συνεχείς έλεγχοι και οι ενημερώσεις ασφαλείας διασφαλίζουν ότι, το τηλεφωνικό σας κέντρο είναι συνεχώς ενημερωμένο και ενσωματώνει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του σήμερα.

ασφαλές_τηκεφωνικο_συστημα_freepbx

Πλεονεκτήματα

Διαλειτουργικότητα με CRM

Η δυνατότητα διασύνδεσης  με τα πιο γνωστά Συστήματα Διαχείρισης Πελατών, διασφαλίζει την ομαλή συνεργασία μεταξύ του CRM λογισμικού και του FreePBX τηλεφωνικού σου συστήματος. Η πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το ιστορικό κλήσεων, οι  ηχογραφήσεις κλήσεων και το φωνητικό ταχυδρομείο, καθώς επίσης και πλήθος άλλων λειτουργιών είναι πλέον προσβάσιμες μέσω του CRM σου. Το FreePBX προσφέρει πλήρεις δυνατότητες διασύνδεσης με τα εξής συστήματα:

 

 • Salesforce
 • Zoho CRM
 • Sugar CRM
 • Suite CRM
 • ConnectWise

 

Δε βρήκες το CRM της επιχείρησης σου στην παραπάνω λίστα ; Μην ανησυχείς, καθώς η ύπαρξη API καθιστά την ενσωμάτωση με οποιοδήποτε CRM εφικτή.

freepbx_integration_connectwise_crm
freepbx_zoho_integration

Πλεονεκτήματα

Επεκτασιμότητα & Συμβατότητα

Το FreePBX είναι το πλέον διαδεδομένο γραφικό περιβάλλον (GUI), ανοιχτού κώδικα, στην παγκόσμια βιομηχανία τηλεπικοινωνιών. Συμβατό με την πλειοψηφία των virtual machines/ hardware και με περισσότερα από 200 endpoints (π.χ. laptop, servers, IoT devices), διασφαλίζει ότι το FreePBX σου θα λειτουργεί με οποιαδήποτε IP τηλεφωνική συσκευή, λύση τηλεδιάσκεψης ή άλλα συστήματα που έχεις ήδη υιοθετήσει στην επιχείρηση σου.

freepbx_διασυνδεση_με_τριτα_συστηματα

Πλεονεκτήματα

FreePBX Marketplace

Το marketplace του FreePBX  προσφέρει πληθώρα επιπρόσθετων λειτουργιών για να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, όπως πακέτα τηλεφωνικών κέντρων, IP τηλεφωνικές συσκευές, λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας (high availability) και άλλα. Η πλειοψηφία αυτών των επιπρόσθετων (add-ons) περιλαμβάνει άδεια χρήσης διάρκειας 25 χρόνων, η οποία εξασφαλίζει ότι αυτές οι λειτουργίες θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν την πλατφόρμα επικοινωνίας της επιχείρηση σου, όσο αυτή αναπτύσσεται.

freepbx_marketplace

Πλεονεκτήματα

Web-based UI

H ύπαρξη μιας γραφικής διεπαφής χρήστη (GUI), δηλαδή ενός web-based admin panel διευκολύνει τη διαχείριση κρίσιμων λειτουργιών, καθώς επίσης και τις διαδικασίες συντήρησης, ενημέρωσης και υλοποίησης αλλαγών του συστήματος, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνάμεις του πλαισίου Asterisk.

freepbx_web_based_admin_panel

Πλεονεκτήματα

Υποστήριξη Γλωσσών

Ως το κυρίαρχο τηλεφωνικό σύστημα, ανοιχτού κώδικα IP-PBX, το FreePBX διευκολύνει τους χρήστες προσφέροντας τοπική υποστήριξη γλώσσας στις συσκευές/endpoints. Αυτό σημαίνει ότι το τηλεφωνικό σύστημα της επιχείρησης σου, θα παραμένει αδιαλείπτως ενεργό και επιχειρησιακά έτοιμο ανεξαρτήτως της τοποθεσίας των agents.

freepbx_λειτουργια_υποστηριξης_γλωσσων

FreePBX Πρόσθετα (add-ons)

Εταιρική Επικοινωνία Χωρίς Περιορισμούς

Απόλαυσε την απόλυτη ελευθερία της ενοποιημένης πλατφόρμας επικοινωνίας FreePBX. Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά/λειτουργίες που είναι διαθέσιμα, καθώς οι τεχνικοί της modulus είναι εδώ για να αναπτύξουν οποιαδήποτε λύση χρειαστεί για την κάλυψη των εταιρικών σου αναγκών – χωρίς όρια!

 • freepbx_λειτουργια_τηλεδιασκεψεων

  Conference Room IVR

  Κεντρική διαχείριση της λειτουργίας διασκέψεων μέσω του admin panel. Απόκτησε το δικαίωμα να ορίζεις Φωνητικές Πύλες με Μενού Επιλογών (IVRs) για συγκεκριμένα “δωμάτια” συσκέψεων.

 • ουρες_προτεραιοτητας_freepbx

  Virtual Queue Plus

  Καθορισμός δυναμικών κανόνων, για τις ουρές προτεραιότητας εξερχομένων κλήσεων, βασισμένων στη διάρκεια του χρόνου αναμονής.

  Η εφαρμογή εικονικών γραμμών προτεραιότητας και η αυτοματοποιημένη διαδικασία επανάκλησης πελατών ανάλογα με τον χρόνο αναμονής τους, συνθέτουν ένα εξελιγμένο κέντρο επικοινωνιών.

 • Fax Pro

  Βελτιστοποίησε τη διαδικασία αποστολής/λήψης fax για τα μέλη της ομάδας σου.

  Εκμεταλλεύσου το Web Interface του FreePBX για να στέλνεις fax απλά με τη συμπλήρωση ενός τηλεφωνικού αριθμού και το upload ενός αρχείου PDF ή TIFF.

 • κωδικοι_ασφαλειας_freepbx

  Pin Set Pro

  Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στον διαχειριστή να ορίσει κωδικούς ασφαλείας για την εσωτερική επικοινωνία, διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο κάθε εσωτερικής γραμμής/αριθμού, ενώ αντιθέτως καθιστά εφικτή τη δρομολόγηση εξερχομένων κλήσεων χωρίς τη χρήση κωδικών ασφαλείας.

 • εφαρμογες_τηελφωνιας_freepbx

  FreePBX Softphones

  Υποστηριζόμενες από τη Sangoma οι εφαρμογές (softphone apps) του FreePBX, διασφαλίζουν μία ενοποιημένη εμπειρία επικοινωνίας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες της επιχείρηση σου, οπουδήποτε και με τη χρήση οποιουδήποτε λογισμικού και συσκευής.

 • voip_τηλεφωνια_πολλαπλα_τερματικα

  Endpoint Manager

  Αποτελεί μια διαδικτυακή γραφική διεπαφή χρήστη που διευκολύνει την αυτόματη δημιουργία και διαμόρφωση έως και 300 endpoints (κινητών/σταθερών συσκευών, IP συσκευών κ.α.). Όρισε τηλεφωνικά κουμπιά, εικόνες φόντου ή προχώρησε σε restart των τηλεφωνικών σου συσκευών κατά βούληση.

Στατιστικά Τηλεφωνικού Κέντρου

Επένδυσε στη δύναμη των στατιστικών & των real-time δεδομένων για την αναβάθμιση της εταιρικής σου επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας ένα και μόνο λογισμικό!

QueueMetrics

Απόκτησε το FreePBX

Απελευθέρωσε τις επικοινωνιακές δυνατότητες της επιχείρησης σου!


λογότυπο-modulus
espa