• Διασυνδέσεις mMP

  Διασύνδεση mMP με Τρίτα Συστήματα

  Εξασφάλισε την πλήρη συμβατότητα και αξιοποίηση της business messaging πλατφόρμας σου, διασυνδέοντας το mMP με κορυφαία συστήματα της αγοράς, είτε με τη χρήση κάποιου από τα προσφερόμενα Plugins, είτε αξιοποιώντας το native API της modulus.

   

  Υποσχόμαστε να επεκτείνουμε τον κατάλογο μας συνεχώς…

 • platforma-business-messaging-modulus

  mMP Native API

  Το API του mMP  σου επιτρέπει να διασυνδέσεις την business messaging πλατφόρμα σου με οποιοδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή της επιλογής σου.

  Περισσότερα

 • platforma-mmp-kai-zapier

  Zapier

  Το Zapier είναι ένα εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να συνδέσεις / ενσωματώσεις διάφορες εφαρμογές με διαφορετικές λειτουργίες κάτω από μία ενιαία λύση.

   

  Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς να ενσωματώσεις το modulus Messaging Platfrom σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της επιλογής σου μέσω Zapier, ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

  Περισσότερα

 • modulus-intgeration-me-to-softone

  SoftOne

  Το SoftOne ERP αποτελεί μία από τις πλέον διαδεδομένες λύσεις σε θέματα μηχανογράφησης μιας εταιρείας. Ανακάλυψε πώς θα εκμεταλλευτείς πλήρως τις προσφερόμενες υπηρεσίες του mMP μέσω του SoftOne ERP.

  Περισσότερα

 • Woocommerce-kai-modulus-messaging-platform

  WooCommerce

  Το WooCommerce, ίσως το δημοφιλέστερο plugin του WordPress, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας και να διαχείρισης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς καμία απαίτηση γνώσεων προγραμματισμού.

   

  Ακολούθησε τον σύνδεσμο για να κατεβάσεις το modulus WordPress plugin, ακολουθώντας τις υπεραπλουστευμένες οδηγίες εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα

 • modulus-diasyndesi-me-infobell-crm

  Infobell CRM

  Η λύση InfoCRM είναι σχεδιασμένη για να αυτοματοποιήσει όλο το εύρος διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, όπως υποψήφιους πελάτες, παρακολούθηση παραγγελίας, διαχείριση προωθητικών ενεργειών ή υποστήριξη κέντρου εξυπηρέτησης.

   

  Είναι εξειδικευμένη στη λειτουργία των ελληνικών call-centers και διαθέτει έτοιμα workflows για τους κλάδους της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών. Διασυνδέεται με email, sms και viber gateways για αμφίδρομη επικοινωνία, αποστολή ειδοποιήσεων και συλλογή δεδομένων / δικαιολογητικών.


Ερωτήσεις

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους τρόπους διασύνδεσης του mMP;

espa