• Διασυνδέσεις mMP

  Διασύνδεση mMP με Τρίτα Συστήματα

  Εξασφάλισε την πλήρη συμβατότητα και αξιοποίηση της business messaging πλατφόρμας σου, διασυνδέοντας το mMP με κορυφαία συστήματα της αγοράς, είτε με τη χρήση κάποιου από τα προσφερόμενα Plugins, είτε αξιοποιώντας το native API της modulus.

   

  Υποσχόμαστε να επεκτείνουμε τον κατάλογο μας συνεχώς…

 • platforma-business-messaging-modulus

  mMP Native API

  Το API του mMP  σου επιτρέπει να διασυνδέσεις την business messaging πλατφόρμα σου με οποιοδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή της επιλογής σου.

  Περισσότερα

 • platforma-mmp-kai-zapier

  Zapier

  Το Zapier είναι ένα εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να συνδέσεις / ενσωματώσεις διάφορες εφαρμογές με διαφορετικές λειτουργίες κάτω από μία ενιαία λύση.

   

  Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς να ενσωματώσεις το modulus Messaging Platfrom σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της επιλογής σου μέσω Zapier, ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

  Περισσότερα

 • modulus-intgeration-me-to-softone

  SoftOne

  Το SoftOne ERP αποτελεί μία από τις πλέον διαδεδομένες λύσεις σε θέματα μηχανογράφησης μιας εταιρείας. Ανακάλυψε πώς θα εκμεταλλευτείς πλήρως τις προσφερόμενες υπηρεσίες του mMP μέσω του SoftOne ERP.

  Περισσότερα

 • Woocommerce-kai-modulus-messaging-platform

  WooCommerce

  Το WooCommerce, ίσως το δημοφιλέστερο plugin του WordPress, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας και να διαχείρισης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς καμία απαίτηση γνώσεων προγραμματισμού.

   

  Ακολούθησε τον σύνδεσμο για να κατεβάσεις το modulus WordPress plugin, ακολουθώντας τις υπεραπλουστευμένες οδηγίες εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα

 • modulus-diasyndesi-me-infobell-crm

  Infobell CRM

  Η λύση InfoCRM είναι σχεδιασμένη για να αυτοματοποιήσει όλο το εύρος διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, όπως υποψήφιους πελάτες, παρακολούθηση παραγγελίας, διαχείριση προωθητικών ενεργειών ή υποστήριξη κέντρου εξυπηρέτησης.

   

  Είναι εξειδικευμένη στη λειτουργία των ελληνικών call-centers και διαθέτει έτοιμα workflows για τους κλάδους της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών. Διασυνδέεται με email, sms και viber gateways για αμφίδρομη επικοινωνία, αποστολή ειδοποιήσεων και συλλογή δεδομένων / δικαιολογητικών.

  Περισσότερα

 • διασυνδεση-modulus-prestashop

  PrestaShop

  Το PrestaShop, αποτελεί μία δημοφιλή λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό κατάστημα με δυνατότητες εύκολης διαχείρισης προϊόντων, αποθεμάτων, πελατών και παραγγελιών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στους πελάτες τους ασφαλείς και εύκολους τρόπους πληρωμής.

   

  Ακολούθησε τον σύνδεσμο για να κατεβάσεις το modulus PrestaShop plugin, ακολουθώντας τις υπεραπλουστευμένες οδηγίες εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα

 • διασυνδεση-modulus-3cx

  3CX

  Το 3CX είναι το πλέον ενδεδειγμένο τηλεφωνικό σύστημα για την αναβάθμιση και την ενοποίηση της εταιρικής σου επικοινωνίας, απαλλαγμένο από τους περιορισμούς, τα υψηλά κόστη και τις διαχειριστικές προκλήσεις των παραδοσιακών τηλεφωνικών συστημάτων.

   

  Ακολούθησε τον σύνδεσμο με τις υπεραπλουστευμένες οδηγίες διασύνδεσης με την υπηρεσία mMP.

  Περισσότερα

 • OpenCart

  Το OpenCart είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και τη διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων.
  Παρέχει ένα ισχυρό και προσαρμόσιμο πλαίσιο για τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν τις δικές τους ψηφιακές βιτρίνες για να πουλήσουν προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

   

  Ακολούθησε τον σύνδεσμο για να κατεβάσεις το modulus OpenCart plugin, ακολουθώντας τις υπεραπλουστευμένες οδηγίες εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα

Ερωτήσεις

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους τρόπους διασύνδεσης του mMP;

espa