• Λύσεις / Ανά Ανάγκη / modulus Messaging Platform

  modulus Messaging Platform

  Το modulus Messaging Platform είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για ολιστική επικοινωνία μέσω SMS και Viber, με τους πελάτες σου και ταυτόχρονα, το απόλυτο εργαλείο για μάρκετινγκ σκοπούς.

  modulus_messaging_platform

Η απόλυτη διαδικτυακή πλατφόρμα

Το mMP είναι μία CPaaS πλατφόρμα  (Communication Platform as a Service) για αποστολή και λήψη SMS και Viber μηνυμάτων. Εναλλακτικά, παρέχει στους χρήστες της τη δυνατότητα να ενσωματώνεται και να χρησιμοποιείται μέσα σε άλλες πλατφόρμες (CRMs, ERPs, e-shops κτλπ) με διασύνδεση μέσω ενός API.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο εργαλείο το οποίο εξυπηρετεί τόσο προωθητικούς όσο και επιχειρησιακούς σκοπούς, επιτρέποντας την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών της πλατφόρμας αλλά και των μεμονωμένων ή ομαδοποιημένων χρηστών κινητού τηλεφώνου.

Χαρακτηριστικά

Outbound SMS

Το mMP υποστηρίζει την αποστολή SMS, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνοντάς σου την ελευθερία να επικοινωνείς με το κοινό σου, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεται.

 

Η πλατφόρμα μας σάς επιτρέπει να στέλνετε εύκολα μεμονωμένα και ομαδικά μαζικά μηνύματα χωρίς καμία εγκατάσταση ή μηνιαίες χρεώσεις. Επιπλέον, με τη δυνατότητα προσωποποιημένων μηνυμάτων, μπορείς να απευθύνεσαι στο κοινό σου σε πιο προσωπικό επίπεδο, κάνοντας τα μηνύματά σου πιο ενδιαφέροντα και αποτελεσματικά.

 

Με τα SMS credits που δεν λήγουν ποτέ, μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία μας χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό.

τερματισμος_μηνυματων_διεθνως_mMP

Χαρακτηριστικά

Μηνύματα μέσω Viber

Η πλατφόρμα μας διευκολύνει τη σύνδεση με το κοινό σου ανά πάσα στιγμή, είτε στέλνεις μεμονωμένα μηνύματα στο Viber είτε επικοινωνείς με ομάδες.

 

Με την υποστήριξη τόσο των Rich Media όσο και των Plain Text messages, μπορείς να δημιουργήσεις ελκυστικό περιεχόμενο που θα τραβήξει την προσοχή του κοινού σου. Επιπλέον, με έως και 1000 χαρακτήρες ανά μήνυμα, θα έχεις άφθονο χώρο για να μεταδώσεις το μήνυμα που επιθυμείς.

 

Το καλύτερο από όλα είναι ότι η πλατφόρμα μας προσφέρει ένα αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό κανάλι επικοινωνίας, για μεγάλους όγκους μηνυμάτων. Μπορείς να εξοικονομήσεις έως και τα 2/3 της εγχώριας τιμής SMS και να προσεγγίσεις ολόκληρο το κοινό σου.

modulus_messaging_platform_μηνυματα_viber

Χαρακτηριστικά

Fallback Management

Η λειτουργία Fallback Management διασφαλίζει ότι τα μηνύματά σου θα παραδοθούν, ό,τι και να γίνει.

 

Όταν ένα μήνυμα Viber αποτυγχάνει να παραδοθεί, η πλατφόρμα μας στέλνει αυτόματα ένα SMS στον ίδιο χρήστη, αυξάνοντας τις πιθανότητες να παραδοθεί το μήνυμά σου στον προοριζόμενο παραλήπτη. Αυτή η δυνατότητα σου παρέχεται χωρίς επιπλέον κόστος.

λειτουργια_fallback_modulus_messaging_platform

Χαρακτηριστικά

Inbound Messaging

Αναζητάς μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορεί να χειριστεί τις ανάγκες σου για εισερχόμενα μηνύματα;

 

Η πλατφόρμα μας προσφέρει τη δυνατότητα εισερχόμενων μηνυμάτων και σου επιτρέπει να λαμβάνεις εύκολα, μηνύματα κειμένου, τόσο με SMS όσο και με Viber.

 

Με το Inbound Messaging έχεις τη λύση για να αρχίσεις να λαμβάνεις μηνύματα με ευκολία.

διαχειριση_εισερχομένων_μηνυμάτων_mMP

Χαρακτηριστικά

Interactive Messaging

Με το Interactive Messaging, η πλατφόρμα σου μπορεί να αλληλεπιδράσει αυτόματα με τη βάση δεδομένων των χρηστών σου, απαντώντας σε εισερχόμενα μηνύματα και εξοικονομώντας σου πολύτιμο χρόνο.

 

Είτε χρησιμοποιείς SMS είτε Viber, η δυνατότητα του Interactive Messaging ενσωματώνεται άψογα με την πλατφόρμα σου, επιτρέποντάς σου να παρέχεις μια πιο εξατομικευμένη και ελκυστική εμπειρία για το κοινό σου. Παρέχεται δωρεάν και έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και χειροκίνητα στα εισερχόμενα μηνύματα σου, εάν χρειάζεται.

 

Για να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δυνατότητα, πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το Inbound Messaging.

interactive_messaging_πλατφορμα_mMP

Πλεονεκτήματα

Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων είναι στα χέρια σου

Αξιοποίησε πλήρως τις δυνατότητες του mMP για αποτελεσματική επικοινωνία:

 • ευκολη_διαχειριση_texting_camaigns_mmP

  Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση

  Διαχειρίσου τις καμπάνιες ανταλλαγής μηνυμάτων πιο εύκολα από ποτέ. Πες αντίο στις περίπλοκες διαδικασίες και απόκτησε μια αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό σου.

 • δυνατότητες_μαρκετινγκ_mMP

  Πολυκαναλική Επικοινωνία

  Επέκτεινε την απήχησή σου και συνδέσου με στοχευμένο κοινό μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας.

 • modulus_messaging_platform_προσέγγιση_κοινου

  Αλληλεπίδραση

  Προσέλκυσε στοχευμενο κοινό μέσα από διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας. Μείνε συνδεδεμένος/η μαζί τους, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

 • εξατομικευμένα)_μηνυματα_modulus_messaging_platform

  Προσωποποιημένες Σχέσεις

  Δημιούργησε πολύτιμες και διαρκείς σχέσεις με το κοινό σου με τα προσωποποιημένα μηνύματα. Χτίσε εμπιστοσύνη προσεγγίζοντας τους με τρόπο που καλύπτει τις ατομικές τους ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

 • έλεγχος_κόστους_modulus_messaging_platform

  Αύξησε τα έσοδά σου

  Διαχειρίσου τις δαπάνες της καμπάνιας σου και βεβαιώσου ότι δεν θα ξεπεράσεις ποτέ τον προϋπολογισμό σου. Ήλεγξε τις καμπάνιες σου, στοχεύοντας στο σωστό κοινό, τη σωστή στιγμή και μεγιστοποίησε τα έσοδά σου.

 • realtime_δεδομένα_mMP_dashboard

  Ευκολία στη λήψη αποφάσεων

  Πάρε αποφάσεις βάσει δεδομένων, με τα πλήρη στατιστικά της πλατφόρμας μας. Λάβε λεπτομερείς πληροφορίες για την απόδοση της καμπάνιας σου και βελτιστοποίησε τη στρατηγική ανταλλαγής μηνυμάτων για να πετύχεις τους στόχους σου.

modulus

mMP & VoIP

Η all-in-one επικοινωνία για την επιχείρηση σου, τώρα !

Ο απόλυτος συνδυασμός μείωσης κόστους.

VoIP Τηλεφωνία

Η 360° Πλατφόρμα

Texting

Ενίσχυσε την επικοινωνιακή σου στρατηγική με το mMP.


modulus_logo
espa