• Λύσεις / Wholesale Τερματισμός Φωνής

  Wholesale Τερματισμός Φωνής

  Απόκτησε πραγματικά τη δυνατότητα τερματισμού κλήσεων παγκοσμίως με τις πιο προσιτές χρεώσεις χονδρικής της αγοράς και μάλιστα με κρυστάλλινο ήχο κλήσης (Tier 1 carrier-grade voice quality).

  wholesale_τερματισμος_κλησεων_modulus

Η υπηρεσία modulus wholesale σε αριθμούς

Συνεργάτες Παγκοσμίως
100+
Καλυπτόμενες Χώρες
195
Απευθείας Διασυνδέσεις
65
Αδειοδότηση σε χώρες
4

Επιλέγοντας modulus

Τερματισμός Κλήσεων Φωνής modulus

Αποτελώντας έναν πλήρως αδειοδοτημένο VoIP Wholesale πάροχο τερματισμού κλήσεων, με ένα ισχυρό δίκτυο interconnections και ένα πλήρως redundant δίκτυο, η modulus είναι η ιδανική σου επιλογή. Απόλαυσε πραγματικά παγκόσμια κάλυψη δικτύου, 100% CLI Transfer, ανταγωνιστικές χρεώσεις και διαφάνεια κατά την τιμολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, επιλέγοντας την ως τον wholesale συνεργάτη σου.

 • αδειοδοτημενος_παροχος_VoIP_wholesale
  Αδειοδοτημένος Πάροχος

  Η modulus αποτελεί έναν πλήρως αδειοδοτημένο πάροχο VoIP (λιανικής & χονδρικής), από τους κυριότερους ρυθμιστικούς φορείς τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας, της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

 • εγγυημενο_cli_delivery_modulus
  100 % CLI Transfer

  Η modulus εγγυάται 100% CLI delivery μέσω απευθείας διασυνδέσεων στην Ελλάδα, διεθνώς, όσο και δορυφορικά.

 • διεθνης_voip_τερματισμος_modulus
  A-Ω Τερματισμός Κλήσεων

  Το A-Ω, συμβολίζει την ευχέρεια των πελατών της modulus να τερματίζουν τις κλήσεις τους σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και μάλιστα με υψηλής ευκρίνειας ήχο κλήσεων.

 • modulus_99_uptime
  Αξιόπιστο Δίκτυο

  Το πλήρες redundant δίκτυο μας, διασφαλίζει τοπικές, υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις εξαιρετικής ποιότητας, καθώς υποστηρίζονται από ένα σύστημα που παραμένει λειτουργικό με 99,99% uptime.

 • modulus_tier1_voip_παροχος
  Tier-1

  Η modulus αποτελεί έναν Tier 1 εγχώριο πάροχο VoIP τηλεπικοινωνιών. Τερματίζουμε άμεσα όλη την κίνηση μας στην Ελλάδα μέσω απευθείας διασυνδέσεων με όλους τους μεγάλους Ελληνικούς πάροχους κινητής/σταθερής τηλεφωνίας, με τη χρήση τοπικών βρόχων που φιλοξενούνται σε 2 μεγάλες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

 • modulus_απευθειας_διασυνδεσεις
  Απευθείας Διασυνδέσεις

  Διαθέτουμε ένα ισχυρό δίκτυο απευθείας διασυνδέσεων (direct interconnections) με tier 1 δικτυακούς πάροχους και με τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής και σταθερής παγκοσμίως. Επίσης, αποτελούμε διαπιστευμένο μέλος των παγκόσμιων Internet Exchanges (DE-CIX και SEE-CIX) και τοπικών Internet Exchanges, όπως το GR-IX.

 • modulus_τιμολογηση_wholesale
  Ανταγωνιστικές Χρεώσεις

  Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους παρόχους στο εξωτερικό, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές στον τερματισμό των κλήσεων σας ανά την υφήλιο.

 • διαφανης_τιμολογηση_wholesale_modulus
  Διαφανής Τιμολόγηση

  Έχοντας αυτοματοποιήσει τη διαδικασία διαχωρισμού της κίνησης μεταξύ των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και των μη (EEA/nonEEA), τιμολογούμε ανάλογα με τη χώρα προέλευσης της κλήσης.

 • modulus_μεταπωλητης_δορυφορικών_επικοινωνιων
  Δορυφορικές Επικοινωνίες

  Από το 2019, η modulus έχει αποκτήσει εξειδίκευση στον τερματισμό δορυφορικών επικοινωνιών Inmarsat, Thuraya και Iridium.

Επιλογές Τερματισμού Κλήσεων

 • διεθνης_wholesale_τερματισμος_VoIP_modulus

  Διεθνής

  H modulus σου προσφέρει δυνατότητες άμεσου τερματισμού της κίνησης σου παγκοσμίως μέσω των απευθείας διασυνδέσεων (direct interconnections).

 • πανευρωπαικος_wholesale_τερματισμος_modulus

  Πανευρωπαϊκός

  Εξειδικευόμαστε στον wholesale τερματισμό κλήσεων εντός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης, μέσω των κυριότερων πάροχων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Με την ανάπτυξη απευθείας διασυνδέσεων με Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Κύπρο, Εσθονία, Ισπανία και Ολλανδία, είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε συνδρομητές ανά την υφήλιο, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και διαφάνεια κατά την τιμολόγηση τους.

 • τερματισμος_wholesale_ελλαδα_modulus

  Εγχώριος

  H modulus προσφέρει απόλυτη διαφάνεια και 100% ορθό CLI delivery προς τους ελληνικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, ανεξάρτητα από την προέλευση της κίνηση σας. Μέσω της απευθείας διασύνδεσης μας με όλους τους εγχώριους πάροχους κινητής και σταθερής, εγγυόμαστε τη χωρητικότητα του δικτύου σου, 100% CLI delivery για κλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης, και φυσικά απόλυτη διαφάνεια σε σχέση με την τιμολόγηση των αναγκών των πελατών σου. Τα direct interconnections της modulus φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα data centers της χώρας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 • δορυφορικος_τερματισμος_voip_modulus

  Δορυφορικός

  Τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα μας έχει εξειδικευθεί στον δορυφορικό τερματισμό φωνητικών κλήσεων. Παραδίδουμε απευθείας στο δορυφορικό δίκτυο επικοινωνιών της Inmarsat, καθώς και σε άλλους δορυφορικούς παρόχους όπως η Thuraya και η Iridium.

Συνεργάτες

Ισχυροί Μέσω Συνεργασιών

Είναι οι ισχυρές συνεργασίες που μας καθιστούν αξιόπιστο πάροχο (tier 1 carrier-grade) στην Ελλάδα και φυσικά εξετάζουμε συνεχώς νέες συμμαχίες, που θα πάνε την εταιρεία και τους πελάτες μας ακόμα ψηλότερα.

Μάθε Περισσότερα
modulus partner ripe ncc
συνεργατες_modulus
συνεργατες_Modulus
συνεργατες_Modulus
συνεργατες_modulus
συνεργατες_modulus

Πιστοποιήσεις

Διεθνώς Πιστοποιημένοι

Η επιλογή της modulus ως wholesale συνεργάτη είναι πραγματικά αξιόπιστη, όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου.

Μάθε Περισσότερα
πιστοποιημενος_wholesale_παροχος_modulus
πιστοποιημενος_wholesale_παροχος_modulus
πιστοποιημενος_wholesale_παροχος_modulus

Ας Επικοινωνήσουμε!

Θες να μάθεις πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου;

Ομάδα modulus Wholesale
espa