• Λύσεις/ Ανά Ανάγκη / DRaaS

  DRaaS: Αδιάλειπτη Επιχειρησιακή Λειτουργικότητα

  Η  ηγετική μας θέση στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο, μας υποχρεώνει να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών εργαλεία για την αναβάθμιση της επιχείρησής σου.

   

  Κάνοντας το βήμα παραπάνω, στοχεύουμε στην εξασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας (business continuity) της εταιρείας σου, μέσω ενός άρτια διαμορφωμένου DR Plan και υποδομών υψηλής διαθεσιμότητας. Ας μιλήσουμε λοιπόν για την υπηρεσία disaster recovery plan (DRaaS) της modulus.

  DR Plan_modulus

DR Plan

Ποιους Αφορά;

Ανεξαρτήτως τομέα, τα εταιρικά συστήματα αποτελούν κρίσιμες υποδομές για οργανισμούς και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

 

Πέραν του σχεδιασμού και της ενεργοποίησης συστοιχιών υψηλής διαθεσιμότητας, είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση σου, η ύπαρξη ενός “σχεδίου ανάκτησης σε περίπτωση καταστροφών” – DR Plan.

modulus_επιχειρησιακη_λειτουργικοτητα

DR Plan

Πώς Δουλεύει;

Ένα Σχέδιο Ανάκτησης (DR Plan) καθορίζει τις διαδικασίες και τα βήματα που θα ακολουθηθούν σε περιπτώσεις καταστροφών (π.χ καταστροφή εξοπλισμού από πυρκαγιά ή πλημμύρα ή ακόμα και από κλοπή).

 

Το σχέδιο αναπτύσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε project, παρόλα αυτά, η διατήρηση backup αρχείων σε απομακρυσμένη θέση (off-site backup) είναι μία κοινή πρακτική που ακολουθείται σε κάθε σενάριο.

σχεδιο_ανακτησης_modulus

Η Υπηρεσία μας

DRaaS by modulus

Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να παραδώσουν ένα άρτιο disaster recovery plan σε οργανισμούς κάθε μεγέθους, ανεξαρτήτως της πολυπλοκότητας του έργου.

 

Εκμεταλλευόμενοι την εξαιρετική υποδομή της Amazon Web Services (AWS) για τη διασφάλιση των off-site backups σου, δεσμευόμαστε να παραδώσουμε ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα εντός 2-3 ωρών.

modulus_amazon_web_services

VoIP-Based Λύσεις Επικοινωνίας

Τώρα που γνωρίζεις τους τρόπους (DRaaS & HAaaS) με τους οποίους εξασφαλίζουμε το business continuity της εταιρείας σου, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τις B2B τηλεπικοινωνιακές προτάσεις της modulus.

 • voip_τηλεφωνια_modulus

  VoIP Τηλεφωνία

  Απόκτησε πρόσβαση στην εταιρική σου επικοινωνία από όπου και εάν βρίσκεσαι.

 • Virtual_PBX_by_modulus

  vPBX

  Το cloud τηλεφωνικό κέντρο για την επιχείρησή σου.

 • modulus_integration_with_teams

  MS Teams

  VoIP τηλεφωνία & όλες οι λειτουργίες του Teams προσβάσιμες από ένα σημείο.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχεις απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας & ένα μέλος της ομάδας μας, θα χαρεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σου.

Aς Μιλήσουμε
Φόρμα Επικοινωνίας
espa