• Λύσεις / Ανά Ανάγκη / Εφαρμογή Fax2Email

  Εφαρμογή Fax2Email

  H εφαρμογή Fax2Email της modulus, απλοποιεί τη διαδικασία λήψης και διαχείρισης των εισερχόμενων fax σου, στον απόλυτο βαθμό. Όντας συνδρομητής στην υπηρεσία μας, είσαι σε θέση να λαμβάνεις τα εισερχόμενα fax σε μία ή και περισσότερες προδηλωμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ως επισυναπτόμενα αρχεία PDF.

  εφαρμογή_modulus_fax2email

Πλαίσιο & Πλεονεκτήματα Fax2Email

Η υπηρεσία Fax2Email έρχεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, καθώς η μόνη χρέωση σου αφορά το ετήσιο πάγιο χρήσης του VoIP τηλεφωνικού σου αριθμού. Εάν δεν αιτηθείς για ένα ευκολομνημόνευτο τηλ. αριθμό (π.χ. 2312315000), τότε το κόστος χρήσης της εφαρμογής ενσωματώνεται πλήρως στην υπηρεσία modulus inBundle Standard από μόλις 15€/έτος (τελική τιμή).

 

Ο μοναδικός περιορισμός της υπηρεσίας μας, αφορά στη χρήση των δεσμευόμενων τηλεφωνικών αριθμών αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση λειτουργιών fax και όχι στην παράλληλη υποστήριξη υπηρεσιών τηλεφωνίας (φυσικά ο τρόπος χρήσης των αριθμών μπορεί να μεταβληθεί εντός 1 εργάσιμης μέρας).

Πλεονέκτημα 1

Δωρεάν Παραμετροποίηση

Η διαμόρφωση/τροποποίηση της υπηρεσίας fax2mail, καθώς και η μεταβολή της χρήσης των τηλεφωνικών σου αριθμών, μεταξύ των υπηρεσιών τηλεφωνίας και fax, πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν από την ομάδα τεχνικών της modulus.

δωρεάν_setup_fax2email

Πλεονέκτημα 2

Eco-friendly

Συρρίκνωσε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησής σου και μείωσε τα λειτουργικά σου έξοδα λόγω μη χρήσης εκτυπωτικού χαρτιού και συσκευών fax.

μηδενικές_απαιτήσεις_εφαρμογή_fax2mail_modulus
 • Πλεονέκτημα 3

  Οικονομία

  Απόκτησε την υπηρεσία Fax to Email με ένα προσιτό, ετήσιο τέλος χρήσης της υπηρεσίας.

  φθήνο_τέλος_χρήσης_modulus_fax2email
 • Πλεονέκτημα 4

  Ταχεία Ενεργοποίηση

  Οι τεχνικοί μας δεσμεύονται για άμεση ενεργοποίηση της υπηρεσίας – εντός 1 ημέρας!

  αμεση_ενεργοποιηση_email_to_fax_modulus
 • Πλεονέκτημα 5

  Εξαιρετική Τεχνική Υποστήριξη

  Εξασφάλισε πλήρη λειτουργικότητα της υπηρεσίας σου και δυνατότητα άμεσης υποστήριξης 24/7, επιλέγοντας τη modulus ως συνεργάτη.

  modulus_24/7_τεχνικη_υποστηριξη

FreePBX- Based Τηλεφωνικό Κέντρο

Διαχειρίσου αποτελεσματικά μεγάλο όγκο εισερχόμενων fax & αναβάθμισε συνολικά τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες επιλέγοντας την πλατφόρμα FreePBX.

FreePBX

Μιλώντας Με VoIP…

VoIP Τηλεφωνία & FreePBX.

Απαράμιλλη ελευθερία και οικονομία στην εταιρική σου επικοινωνία.


espa