• Λύσεις/ Ανά Ανάγκη/ Τηλεργασία

  Καλωσόρισες Στην Εποχή Της Τηλεργασίας

  Η εργασία με βάση το γραφείο ανήκει πλέον στην ιστορία. Μικτά (hybrid) μοντέλα εργασίας ή απομακρυσμένης εργασίας παίρνουν πλέον τη θέση τους στο νέο συναρπαστικό κόσμο του επιχειρείν. Η modulus έχει αναπτύξει τις εξειδικευμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που επιτρέπουν στην επιχείρησή σου να ενταχθεί αποτελεσματικά στην εποχή της τηλεργασίας.

  λυσεις_τηλεργασιας_modulus

VoIP & Virtual PBX

Τηλεργασία Χωρίς Περιορισμούς

Οι υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας και vPBX, αποτελούν το συντομότερο δρόμο για τη μετάβαση της επιχείρησης σου στην εποχή της τηλεργασίας. Πρόσφερε την ελευθερία στους εργαζόμενους σου, να διαχειρίζονται κλήσεις ανεξαρτήτως γεωγραφικού σημείου ή συσκευής και διευκόλυνε το έργο τους, με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου (vPBX).

 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι συνδρομή στις υπηρεσίες μας και πρόσβαση στο Internet, μιας και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη δαπανών για εξεζητημένες υποδομές.

τηλεργασια_modulus_voip

modulus Sofphone App

Διαχείριση Επικοινωνιών Μέσω App

Θες πλήρη έλεγχο και εύκολη πρόσβαση στο σύστημα επικοινωνίας της επιχείρησης σου;

 

Το softphone app της modulus υπόσχεται να κάνει την απομακρυσμένη εργασία από οποιαδήποτε συσκευή πραγματικότητα για την επιχείρηση σου. Διαχείριση κλήσεων, παρακολούθηση υπολοίπου, εκτροπή και προώθηση κλήσεων, είναι μόνο κάποιες από τις δυνατότητες στις οποίες έχεις πρόσβαση μέσω της εφαρμογής μας.

εφαρμογη_τηλεφωνια_modulus_app

Ενσωμάτωση Microsoft Teams

Η Απόλυτη Πλατφόρμα Συνεργασίας

Μεγιστοποίησε την παραγωγικότητα και τις δυνατότητες ομαδικής εργασίας των απομακρυσμένων ομάδων εργασίας μέσω μίας all-in-one πλατφόρμας. Η ενσωμάτωση που έχουμε δημιουργήσει, σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις τα οφέλη και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, τόσο από την πλατφόρμα της Microsoft, όσο και εκείνων της modulus, ταυτοχρόνως.

 

Δυνατότητες meetings, τηλεδιασκέψεων, χρήσης γραπτών μηνυμάτων καθώς και χρήσης της VoIP τηλεφωνίας και του προηγμένου εικονικού τηλεφωνικού κέντρου, είναι πλέον προσβάσιμες μέσω μίας και μόνο εφαρμογής.

MS_TEAMS_modulus

“Εργαλειοθήκη” Τηλεργασίας modulus

Έχουμε αναπτύξει και προσφέρουμε τις απαραίτητες λύσεις για ένα πραγματικά λειτουργικό περιβάλλον τηλεργασίας στην επιχείρησή σου. Το μόνο που μένει, είναι να επιλέξεις τη λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου!

 • voip_τηλεφωνια_modulus

  VoIP Τηλεφωνία

  Η εταιρική σου επικοινωνία προσβάσιμη παντού!

 • Virtual_PBX_by_modulus

  vPBX

  Το remote-ready, cloud τηλεφωνικό σύστημα.

 • modulus_integration_with_teams

  MS Teams

  All-in-one-app! Η VoIP τηλεφωνία και όλες οι λειτουργίες του Teams σε μία εφαρμογή.

απορίες

Έχεις επιπλέον ερωτήσεις;

Επικοινώνησε μαζί μας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σου.

Ας Μιλήσουμε
Φόρμα Επικοινωνίας
espa