αποκτησε_voip)_αριθμο_modulus

Απόκτησε VoIP Αριθμό Από Κάθε Χώρα

Καλώς ήρθες στο δίκτυο της modulus!

Η οικονομία στους λογαριασμούς σου, η εξαιρετική τεχνική υποστήριξη, η διαφάνεια και η αξιοπιστία του δικτύου μας, είναι μόνο κάποια από τα οφέλη απόκτησης ενός modulus VoIP τηλεφωνικού αριθμού.

Διεθνείς Χρεωσεις VoIP

Αυτοί που μας εμπιστεύονται

Αξιοπιστία Μέσω Πελατολογίου

dnhost_our_customers_modulus
beat_our customers_modulus
elta_modulus_customers
fisiko_aerio_modulus_customers
gaslog_modulus_customers
kyvernitis_modulus_customers

Επιλέγοντας Μας

Εμπειρία Τηλεφωνίας

Η εμπειρία, η ταχεία υλοποίηση και η ποιότητα των λύσεων/υπηρεσιών, είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους για να μας επιλέξεις ως τον πάροχο VoIP αριθμοδότησης σου.

ποιοτητα_υπηρεσιων_modulus

Σχέση Ποιότητας/Τιμής

Μη σκεφτείς ούτε για μία στιγμή ότι το χαμηλό κόστος, τόσο των χρονοχρεώσεων, όσο και του ετήσιου παγίου χρήσης της υπηρεσίας VoIP τηλεφωνίας (15€/έτος), θα επηρεάσει κατά οποιονδήποτε τρόπο την υψηλή ποιότητα της υπηρεσίας μας. Για τη modulus οι εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν είναι αποδεκτές.

νουμερο1_voip_παροχος

No.1 VoIP Πάροχος

Με πάνω από μία δεκαετία εμπειρίας στην ανάπτυξη και παροχή VoIP τεχνολογιών και υπηρεσιών, μπορείς να εμπιστευθείς την τηλεφωνία σου στα χέρια της ομάδας μας.

ενσωματώσεις_modulus

Integrations

Για τη modulus, η αξιοποίηση και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών/προϊόντων για την εξέλιξη του τηλεπικοινωνιακού κλάδου αποτελεί στόχο. Γι’ αυτό η δημιουργία Integrations που ενοποιούν την επικοινωνία σου με τρίτα συστήματα  κορυφαίων εταιρειών/υπηρεσιών, είναι κάτι που πρέπει να περιμένεις συνεργαζόμενος με εμάς.

αμεση_ενεργοποιηση_υπηρεσιων_modulus

Άμεση Ενεργοποίηση Αριθμού

Πιστεύουμε ότι επιχειρησιακή και επικοινωνιακή συνέχεια δεν πρέπει να διαταράσσεται ποτέ ! Για αυτό ενεργοποιούμε τον αριθμό ή τους αριθμούς σου εντός μίας μέρας, καθώς επίσης επιταχύνουμε και τη διαδικασία φορητότητας ενός αριθμού προς το δίκτυο μας.

free_trial_υπηρεσιων_modulus

Free Trial

Όντας περήφανοι για την υπηρεσία VoIP τηλεφωνίας, παρέχουμε ένα free trial 10 ημερών για να διαπιστώσεις μόνος σου την αξία της υπηρεσίας μας.

τεχνικη_υποστηριξη_modulus

Premium Support

Η ομάδα της modulus βρίσκεται πάντα δίπλα σου με 24/7, δωρεάν τεχνική υποστήριξή και συμβουλές για τη συνεχή βελτίωση των τηλεπικοινωνιακών σου δυνατοτήτων.

Πλεονεκτήματα modulus VoIP

Οικονομία

Η απόκτηση ενός VoIP τηλεφωνικού αριθμού από τη modulus αποτελεί μία στρατηγική επιλογή για τη μείωση των δαπανών τηλεφωνίας. Πέραν της πλήρης απαγκίστρωσης από ανάγκες επενδύσεων σε εξοπλισμό, θα απολαύσεις τις χαμηλότερες χρεώσεις εγχώριων κλήσεων σταθερής/κινητής, και τις πιο προσιτές διεθνείς χρονοχρεώσεις, απαλλαγμένες από τέλη περιαγωγής (roaming fees).

voip_modulus_οικονομια_στη_τηλεφωνια

Πλεονεκτήματα modulus VoIP

Διεθνής Προβολή

Χρησιμοποίησε τη VoIP τηλεφωνία ως μέσο ενίσχυσης της διεθνούς προβολής της επιχείρησης σου. Η προσβασιμότητα στην τηλεφωνία σου μέσω internet από όπου και εάν βρίσκεσαι, η διαχείριση της μέσω του softphone app της modulus και η δυνατότητα επιλογής τηλεφωνικών αριθμών τόσο διεθνών (από 65+ χώρες) όσο και toll-free (30+ χώρες), αποτελούν το όχημα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

διεθνης_voip_αριθμοδτηση_modulus

Πλεονεκτήματα modulus VoIP

Ευελιξία & Επεκτασιμότητα

Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει. Η χρήση ενός ή και περισσοτέρων VoIP αριθμών της modulus, είναι ο ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας ανεξαρτήτως του στίγματος σου στον χάρτη. Παρακολούθησε, το υπόλοιπο σου, θέσε κανόνες εκτροπής κ.α, μέσω του modulus app, και φυσικά, εξασφάλισε ανεξάντλητες δυνατότητες επεκτασιμότητας όντας ικανός να προσθέσεις νέα κανάλια φωνής κατά βούληση.

δυνατοτητες_τηλεργασιας_modulus_voip
λογότυπο-modulus

Χρειάζεσαι Ακόμα Περισσότερα ;

Συνδύασε τη VoIP Τηλεφωνία με την υπηρεσία modulus vPBX

Ανταγωνιστικές χρονοχρεώσεις & εξελιγμένες λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου από έναν μόνο πάροχο !

Ανακάλυψε το vPBX
espa